Maak kennis met Teun Schellens!

Mijn drijfveer: ‘Met een brede oriëntatie toch de verdieping vinden in processen en producten, om vervolgens een continue verbetering te realiseren’. Mezelf steeds opnieuw uitdagen en blijven ontwikkelen, maar ook met mijn ervaring anderen slimmer, makkelijker en efficiënter laten werken geeft me dagelijks positieve energie.

Ik ben data gedreven. Door middel van data analyse is het nog te behalen verbeterpotentieel binnen een organisatie zichtbaar te maken. De verbeteringen dan vervolgens samen met de medewerkers realiseren, is wat het doel moet zijn. De medewerkers zijn de drijvende kracht van een organisatie en goed ingerichte processen moeten deze motor gezond draaiende houden.

Teun heeft bedrijfsmanagement MKB gestudeerd in Eindhoven. Hij heeft na zijn studie als Cost Engineer veel proces- en productanalyses gedaan en die ervaring uitgebreid met een Green Belt opleiding.
De afgelopen jaren heeft hij operationele en leidinggevende ervaring opgedaan als Inkoop en Logistiek manager en heeft daarbij ook de implementatie van een nieuw ERP-systeem tot uitvoer gebracht.

Teun is sinds 2023 werkzaam als consultant bij XTR Operations.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then